influencer-marketing

Influencer kiajánlás

Menedzsmentünk csak olyan kapcsolatokat ajánl és hoz létre márka és influencer között, amely mindkét fél számára hiteles, előremutató és kedvező. Egy olyan médiapiacban hiszünk, ahol nem a fogyasztók megtévesztése, hanem az ajánlás, a márkák izgalmas környezetben történő bemutatása a cél. Véleményt formálhatunk, de nem dönthetünk. Ne zabálj, csak kóstolj, és dönts te!

Referenciáink

FIAT INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉS BALOGH ELENIVEL

A Fiat az új elektromos Fiat 500e városi kisautójának bevezetését szerette volna influencer tevékenységgel is támogatni. A kampányhoz a környezettudatosságra ügyelő, fiatalos, városban elő, és az autók, illetve a vezetés iránt lelkes influencereket ajánlottunk. Így került kiválasztásra Balogh Eleni szépségkirálynő.

OUR STORY INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉS GELENCSÉR TÍMEÁVAL

Az Our Story egy teljesen személyre szabható könyv, amelyben elmondhatod szeretteidnek, hogy mitől különlegesek számodra. Olyan influencert kerestünk, aki szívesen meglepne egy számára fontos személyt ezzel az egyedi ajándékkal. Így esett a választás Gelencsér Tímeára, aki nővérének kedveskedett.

GROHE INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉS LIPTAI CLAUDIÁVAL

A Grohe a változatos fürdőszobai megoldások és konyhai szerelvények vezető globális márkája. A Magyar Vízhez Készült kampányuk során a műanyagpalack mentes jövő mellett foglaltak állást, melyhez az influencer kommunikációt mi biztosítottuk. A Grohe Blue Home vízszűrő készüléküket Liptai Claudia népszerűsítette, aki számára a hétköznapokban is rendkívül fontos a környezettudatos életmód.

budmil

BUDMIL INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉS VARGA IZABELLÁVAL

A budmil magyar ruházati márka, amely elsősorban utcai ruházatot forgalmaz, de jelentős szerepe van a kínálatban a táskáknak és a cipőknek is. A nyári táska kampány során elsősorban a fiatalokat céloztuk meg, így került kiválasztásra Varga Izabella és a lányai.

budmil

BUDMIL INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉS VARGA IZÁVAL

A budmil magyar ruházati márka, amely elsősorban utcai ruházatot forgalmaz, de jelentős szerepe van a kínálatban a táskáknak és a cipőknek is. Már negyedik éve támogatjuk őket influencer együttműködések lebonyolításában, különös figyelmet szentelve a télikabát kampányuknak. A kampány főszereplői ezúttal is nagyvárosi, divatos férfiak és nők, így esett a választás többek között Varga Iza színésznőre.

FRISSBOX INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉS MAJKÁVAL

A FrissBox egészséges és ízletes menüválasztékot kínáló ételszállító vállalkozás. Feladatunk a márka magyarországi bevezetése volt, amihez influencer kommunikációt javasoltuk. Majka a pörgős városi életmódja, és az egészséges táplálkozás iránti elkötelezettsége miatt volt lelkes résztvevője a kampánynak.