Referenciáink

Accent hotels logo

ACCENT HOTELS

A márkáról érdemes tudni, hogy Magyarország legnagyobb független szállodaüzemeltető vállalata. Dinamikusan fejlődő céghálózat, jelenleg 20 magyarországi, és 6 ausztriai hotelt menedzselnek. Az együttműködés áprilisban kezdődött, azóta a következő influencerek látogattak el a szállodákba: Herczeg-Kis Bálint, Virág András, Ványa Timi, Dr Panyik Anita, Szőke Zsuzsi, Szilágyi Ági, Som-Balogh Edina, Szőcs Reni, Esztergályos Patrik, Jilly Kriszti, Klausz Niki, Kardos Eszter, Nagy Alexandra
Viasat logo

VIASAT3 SZINGLI VAGY SVINDLI CÍMŰ MŰSOR NÉPSZERŰSÍTÉSE

Cinthya Dictator és Molnár Tamás vett részt a kampányban, azonban a tartalmak csak Cinthya IG és TikTok oldalán jelentek meg.

Carly's logo

CARLY’S GIN TONIC

A Zimek Pálinka Kft. megbízásából mi menedzselhettük a Carly’s Gin Tonic márka első influencer kampányát, ahol a márka két íze a lazy lemon és a MIS/FIT mango kerültek bemutatásra. A Carly’s Gin & Tonic hangyabokányi prémium ginből készült, “Ready to drink, easy to pack” kiszerelésben megvásárolható, 4,9%-os alkoholos ital.
guarana logo

GUARANA

Szintén a Be Social-lel kar-karöltve elkezdtünk a nyáron dolgozni a Guarana influencer kampányán, ahol 5 influencerrel az év végéig működünk együtt. Aktív nyári hónapok vannak mögöttünk, de még rengeteg tartalom vár ránk. A kampány szlogene, hogy „ébreszd fel a belső baglyod!”
rejoy logo

REJOY

A márka használt telefonok felújításával foglalkozik, amelyet utána a webshopján keresztül értékesít, ezzel pedig új életet lehelnek a már nem használt telefonokba. A Back to school kampányban Bányainé N. Judit szerepelt, a feladat az volt, hogy sajátos módon kommunikáljuk a felújított vs. vadiúj telefonok közötti különbséget.
Pick logo

PICK

Ismételten a Be Social megbízásából Görbe Palival népszerűsítettük a PICK prémium hústermékeit, csodás gasztrotartalmakkal

Sommersby logo

SOMERSBY

Már már rendhagyó módon volt egy nyári együttműködésünk is a Somersby-vel, a People Group megbízásából. A csodás Dragos Karinnal, Király Linával, és Viczián Vikivel működtünk együtt.
Starbucks logo

STARBUCKS JEGESKÁVÉ KAMPÁNY

A tavalyi sikeres együttműködés után, ismételten megbízott minket a Foodnet Zrt., hogy a Starbucks RTD jegeskávéjukat népszerűsítsük influencer kommunikációval.
babe logo

BABÉ FÉNYVÉDŐ KAMPÁNY

A Babé egy spanyol dermokozmetikai márka, amelyet gyógyszerészek fejlesztettek ki. A portfóliójukban nagyon sok, gyógyszerészek által elismert, kifejlesztett termék van, azonban nyáron nagy hangsúlyt fektettek a Babé fényvédők kommunikálására. A Decode Group ügynökséggel közreműködve bonyolítottunk le a Ceumed-nek (disztribútor) Babé kampányt, ahol a cél az volt, hogy az embereket megfelelően edukáljuk arról, hogy a bőr öregedésének 90%-át a napsugárzás okozza, a fényvédő termékeket pont ezért az év 365 napján érdemes használni. A kampányban több skinfluencerrel is működtünk együtt, akik tesztelés után hitelesen tudták képviselni a márkát.

otp influencer kampány

OTP SZÁMLABONTÓ KAMPÁNY

A Be Social megbízásából egy újabb OTP-s influencer kampányt valósíthattunk meg. A kampány apropója, hogy az OTP MobilBank-ban egy vadiúj funkció kelt életre, fizetési kérelmek küldésével az applikáción belül egyszerűen szétdobhatják az emberek ezek után a közös számlát, ezáltal nem kell kiaprózniuk a rájuk vonatkozó összegeket. Sápi Vivi és Molnár Marci vett részt a kampányban, akiknek a feladatuk az volt, hogy 1-1 ilyen jelenetet elevenítsenek fel, ahol a közös számla szétbontása problémás lehet, amire a Számlabontó egy megfelelő megoldás lehet.

FIAT INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉS BALOGH ELENIVEL

A Fiat az új elektromos Fiat 500e városi kisautójának bevezetését szerette volna influencer tevékenységgel is támogatni. A kampányhoz a környezettudatosságra ügyelő, fiatalos, városban elő, és az autók, illetve a vezetés iránt lelkes influencereket ajánlottunk. Így került kiválasztásra Balogh Eleni szépségkirálynő.

OUR STORY INFLUENCER EGYÜTTMŰKÖDÉS GELENCSÉR TÍMEÁVAL

Az Our Story egy teljesen személyre szabható könyv, amelyben elmondhatod szeretteidnek, hogy mitől különlegesek számodra. Olyan influencert kerestünk, aki szívesen meglepne egy számára fontos személyt ezzel az egyedi ajándékkal. Így esett a választás Gelencsér Tímeára, aki nővérének kedveskedett.

NÉPSZERŰSÍTSD VELÜNK A MÁRKÁD!

Velünk könnyebb

❤️
😁
👍
😜
😁
😁
👍
❤️

Szponzorált tartalmak

0
#reklám
0
#hirdetés
0
#szponzorált tartalom