mesélünk
Sass Dániel

Sass Dani karrierje építését a Coca-Cola Magyarországnál kezdte, ahol évekig felelt – többek között - a Student Programért. Több kampányát értékelt a reklámszakma különböző díjakkal. Mindeközben gasztronómiai karrierjét is egyengette. 2017-ben a Viasat3 felkérte az Ide süss! című gasztroreality műsorvezetésére Hajós Andrással. December óta az Armadillo csapatát erősíti, ahol az átfogó social kampányoktól a márkanagykövetek felkéréséig, az ötlettől a megvalósításig számíthatnak szakmai tapasztalatára a hozzá forduló ügyfelek.

Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Adam Mosseri, az Instagram „atyja” még májusban jelentette be, hogy elkezdenek olyan újításokkal kísérletezni, melynek eredményeként a közösségi felület kevésbé stresszes környezetté válik.

Fekete szerda. Ma reggel arra ébredhettek a közösségi média szerelmesei, hogy az Instagramon szemmel láthatóan megcsappant a követők száma. Ugyan hivatalos állásfoglalás még nem érkezett (cikkünket folyamatosan frissítjük) de vélhetően most következett be a novemberben beígért tisztogatás, ahol az inaktív usereket, botokat törölte a rendszer. Nem új dolog ez, hiszen már januárban láthattunk példát erre, viszont ilyen mértékben még nem volt tapasztalható.

A szójátékkal fűszerezett – Compassador - ambassador kampányt tervezett az Armadillo Kreatív Ügynökség influencer üzletága. Az autós-influenceres kampányt a minőségi tartalomra építette az ügynökség. Olyan magyar sikertörténeteket kerestek, amelyek példaként szolgálhatnak mindenki számára. Példakép lehet fotós, színész, szakács, humorista, sportoló, vagy akár zenész. A tehetség ugyanis olyan adottság, amely kizárólag rengeteg szorgalom, és akarat árán teljesedhet ki igazán.

Az ügyfél a Konyhakiállítás kapcsán keresett meg minket azzal a céllal, hogy a márka legfontosabb üzeneteit juttassuk el a célcsoporthoz és tegyük meg ezt ízlésesen. Elsődleges szempont volt a márkaismertség növelése és a lojalitás építése.

Ügyfelünk dédelgetett vágya volt, hogy a klasszikus marketingeszközökön túl, valamilyen különleges csatornán keresztül érjük el az autó iránt érdeklődő fogyasztókat. Ekkor jött az ölet, hogy influencert vonjunk be a kampányba. Influencer kampány egy olasz-autó fanatikussal.