mesélünk
Hardy Réka

Hardy Réka a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció és Médiatudomány szakán végezett, szervezeti kommunikáció szakirányon. 2015-tól kezdődően saját brandépítésbe kezdett, emiatt az influencer marketing már 4 éve jelen van az életében. Napi szinten social média tartalomgyártással foglalkozik, emellett folyamatosan nyomon követi a közösségi média trendeket.

Utazás Szépség Sport FMCG Autó Állat
Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Több 100 millió felhasználó érintett a legújabb Facebook botrányban, ahol kiderült, hogy egyes felhasználók jelszavait 2012 óta world fájlkoban tárolták.

2016-ban a GVH Kasza Tibor közösségi média felületén indított vizsgálatot, a Magyar Telekom termékeit népszerűsítő tartalmai miatt. A vizsgálat kötelezettségvállalás elfogadásával zárult, ám a jövőben nem számíthatunk feltétlen erre a végkimenetelre – tette hozzá a GVH.

Hoztunk nektek 5 tippet, hogy sikeresebbek legyetek az Instagramon.

#newfilters

2019. március 21. Hardy Réka Hardy Réka

Új futurisztikus filterek hódítanak az Instagamon. Te kipróbáltad már őket?

#Trashtag

2019. március 20. Hardy Réka Hardy Réka

Egy új kihívás, aminek értelme is van. Az instagramon egy új #challenge hódít, aminek a lényege: SZEDJ SZEMETET!

Erre is választ kaphatsz az aktivitásmérő funkciónak köszönhetően. Grafikonon szemléltetik velünk az Instagrammon töltött óráink számát, ami tanulságos lehet számunkra.

Téged is zavarnak a kijelződön lévő harsány színek esténként? Ha igen, van egy jó hírünk számodra!

Te is szeretnéd a legjobb pillanataidat megosztani az utazásod alatt, de nincs kéznél egy jó fotós? Nincs több homályos, elmosódott kép az Instagram boyfriendnek köszönhetően.

A Year of Colour egy webes alkalmazás, ami átfésüli az Instagram profilod összes képét és segítségével most választ kaphatsz rá, mely színek a legdominánsabbak a profilodon.

2 nap, 200 előadó, 16 vitaindító inspirációs tematika jellemezte az idei Evolution 2019 konferenciát. A közel 1500 fős eseményen azonnal használható tudást és inspirációt kaphattunk a 2019-es piaci trendekkel kapcsolatban, ahol Sass Dani, kreatív igazgatónk is színpadra lépett.