mesélünk
Arany Gábor

Az influencerek üzletág ötletgazdája, mentor. A reklámügynökség operatív igazgatójaként a new business-ért és az integrált kampányokért felel – amelyeknek megkerülhetetlen része az influencer marketing. Arany Gábor újságíróként kezdte kommunikációs pályafutását, dolgozott események sajtófelelőseként, majd az ügynökség munkatársaként számtalan márka kampányát tervezte és gondozta - a „Ne sárgulj be” Hepatitis kampánnyal pedig a Betegedukációs Projektek versenyében második helyezést szereztek. Szívügye a fiatalok felkarolása, menedzselése, mentorálasa.

Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Két legyet egy csapásra: ha magad is influencer vagy, de nem éred be ennyivel, mert érdekel a reklám, a kommunikáció és a marketing is, akkor ez most a te contented. Te pedig a mi emberünk vagy.

Olaszos lazaság: csavaros kedvesség és mikuláscsomag a Fiat 500-asokra, miközben kiderül, hogy a Mikulás – és Rákóczi Feri – is Alfával jár. Kedves ünnepi minikampány az Armadilló reklámügynökség influencerek üzletágától, az influencerek.hu-tól.

Szeptember 19-én rendezték az I. Influencer Fesztivált – többek között az Armadillo reklámügynökség és az influencerek.hu támogatásával. A teltházas szakmai konferencián munkatársunk, valamint influencer csapatunkból egy véleményvezérünk is az előadók között szerepelt.

Tudni kell nemet mondani címmel közölt cikket az Armadillo influencer programjáról a Kreatív magazin. Az interjúban többek között arra keresték a választ, hogy "az influencer marketing szent grál e", vagy hogy "lehet egyáltalán ma még úgy használni az influencereket, hogy ne legyen kiüresedett tucatmegoldás"?

Egyre többen figyelnek fel az influencerek.hu fiatal influencerére, Székely Ricsire. Okkal. Óriási népszerűségnek örvend a Bezárva sorozata, de sokan kedvelik ismert embereket faggató videóit is. Legutóbb Dárdai Pállal és Marsalkó Dáviddal szervezett találkozót az infleuencerek.hu Ricsinek, miközben elindult az #élményekatáskádban kampánya is.

Hatásgyakorlás a neten címmel közölt cikket a HVG Extra Business magazin, melyben itthoni interenetes megmondóembereket mutatnak be, köztük „fit.love.reka”-t, azaz Székely Rékát, aki az influencerek.hu csapatát erősíti. A magazin a "harc a figyelemért, hogyan fertőzzük meg a világot a termékünkkel?" kérdést járta körül.

Kis közösségünkben mindenki imádta. Kedvelték, mert kedves volt, szerették, mert óriási szíve volt. És ami talán a legfontosabb: úgy fonta a szavakat, mint Kodály Zoltán a hangjegyeket.

Fél év háttérmunkát követően elindítottuk influencer ügynökségünket, valamint ezzel együtt influencer mentorprogramunkat, az influencerek.hu-t. Fiatal influencereket nevelünk, menedzselünk; egyszóval saját influencer csapatot építünk.