Influencer kiajánlás

Menedzsmentünk csak olyan kapcsolatokat ajánl és hoz létre márka és influencer között, amely mindkét fél számára hiteles, előremutató és kedvező. Egy olyan médiapiacban hiszünk, ahol nem a fogyasztók megtévesztése, hanem az ajánlás, a márkák izgalmas környezetben történő bemutatása a cél. Véleményt formálhatunk, de nem dönthetünk. Ne zabálj, csak kóstolj, és dönts te!

Kampánytervezés

Mi nemcsak egy-egy Instagram posztot adunk el neked, hanem egy egész kreatív koncepciót. Megértjük a márkád mögött rejlő üzenetet, feltérképezzük a célközönséged, mindehhez megkeressük a tökéletes influencert ‒ de itt nem állunk meg! Az influencer-tartalmak mellett számos más szolgáltatásunkkal is támogatjuk a marketingcéljaidat. Ha szeretnél több vásárlót, vagy nagyobb márkaismertséget, esetleg egy új termék bevezetését akarod megtámogatni, mi teljeskörű szolgáltatáscsomaggal várunk ‒ az online hirdetésektől az óriásplakátokon át a tévéreklámokig!

Image film készítés

Az influencermarketing nem egy szigorúan egyirányú utca: nemcsak a te márkád jelenhet meg a véleményvezérek tartalomfolyamában, hanem a saját népszerűsítő anyagaidban is felbukkanhat egy-egy hiteles véleményformáló! Mit szólnál egy reklámfilmhez, amely egy milliós követőbázissal rendelkező hírességhez kapcsolja a márkádat?

Mérhető statisztikák

"És ennek lesz kézzelfogható eredménye?" ‒ kapjuk meg a kérdést időről-időre ügyfeleinktől, mikor influencerkampányt ajánlunk nekik. Természetesen megértjük a kétségeket, de ezek általában alaptalanok, hiszen bármi is legyen a marketingcél ‒ akár egy termékbezetés, akár a konkrét értékesítés ‒, mi mérhető eredményekkel jelentkezünk.

Egyedi kampány

A márkád azért sikeres, mert egyedi ‒ ezt mi is tudjuk. Ezért nem fogunk olyan influencerekkel traktálni, akik valójában nem illenek a márkádhoz, és olyan megoldásokat rád erőltetni, amikre semmi szükséged. Full-service marketingügynökségként a megoldások széles tárháza áll rendelkezésedre nálunk, amiből szabadon válogathatsz, hogy még sikeresebb kampányt szállíthassunk neked.

Miért pont velünk?

  • mert összerakjuk a javasolt influencer csomagot
  • kampányt tervezünk
  • filmeket készítünk
  • Google és közösségi média hirdetéseket kezelünk
  • statisztikát, riportot adunk
  • és mert tesszük mindezt egyedi módon.
Népszerűsítsd velünk a márkád!
Ajánlatot kérek